Köpt nya hundleksaker

Bland det bästa jag vet är att umgås och leka med mina hundar. Finns inget bättre än en lång och härlig promenad med hundarna en vacker höstdag i skogen. Marken är full av vackra löv och naturen visar upp sig i en massa underbara färger under denna tid. Och just löven är något mina hundar verkligen älskar och inte kan få nog av. Att springa runt så att löven flyger upp och virvlar omkring. Underbara stunder som man inte kan få nog av.

Dags för nya leksaker till hundarna

Tyvärr varar ju inte hösten för evigt och när vi nu närmar oss jul så är det mest blött och fuktigt och löven har börjat förmultna så smått och varken dansar eller virvlar vackert längre. Då är det dags att plocka fram lite leksaker till hundarna som de få roa sig med. Och just i år funderar jag faktiskt på om jag inte ska köpa lite nya hundleksaker i julklapp till mina hundar. De gamla har varit med ganska många år nu och dels börjar de bli lite slitna men hundarna börjar också så smått tröttna på dem.

Hundleksaker som julklapp

Sagt och gjort, ägnade några timmar åt att leta på nätet efter lite passande leksaker för hund. Var inte riktigt så enkelt och smidigt som jag trodde till en början. Var först efter en del tips på diverse hundforum som jag lästa om att csigora.com skulle ha ett stort och brett sortiment av hundleksaker. Sagt och gjort, surfade in på deras sida och mycket riktigt, där fanns allt man kunder önska sig och lite till. Dessutom fanns de mesta produkterna på lager för omgående leverans till billig frakt. Kunde de bli bättre? Tror faktiskt inte det.

En av de hundleksaker jag beställt som julklapp

Beställt och prylarna är på väg

Nu är leksakerna beställa och jag blev verkligen nöjd med vad jag köpt. Jag hoppas att mina älskade hundar blir lika förtjusta i de som jag blev. Vi får hoppas på det. Nu väntar jag bara till julafton så att hundarna ska få sina julklappar och att jag ska för börja leka med hundarna och testa deras nya klappar. God jul och på återseende!